AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği birini dövmek

Kahve falında sevmediği birini dövmek

Kahve falında sevmediği birini dövmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, farklı sosyal ortamlara gireceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği birini dövmek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Kahve falında sevmediğin birini dövdüğünü görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalettir.

Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Kahve falında sevmediği birini dövmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğim birini dövmek kötü karakterli bir kadına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sezen aksu görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle sarılmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediğin kadın görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir