AnaSayfa / Genel / Kahve falında sezeryan doğum görmek

Kahve falında sezeryan doğum görmek

Kahve falında sezeryan doğum görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, ortaklı işlere girileceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında sezeryan doğum gördüyseniz:

  • Tuzaklara dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında sezeryan doğum yapmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında sezeryan doğum yaptığını görmek bol muhabbette olacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sezeryanla doğum yapmak sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sezeryan doğum görmek eline geçen paraları tutamayacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin komşunu görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin sevmediğini görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği birini görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevmediği bir adamla evlenmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir