AnaSayfa / Genel / Kahve falında sev görmek

Kahve falında sev görmek

Kahve falında sev görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sev gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı veya sunmanız gerekenleri sunum biçiminizi güçlendirmek için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında saçını seyrelmiş görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, yüksek mertebeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediği bir kimseyi görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seveni görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birini hasta görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği insanları görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında sevmediğin insanı görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle evlendiğini görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında seven görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir