AnaSayfa / Genel / Kahve falında sezeryan görmek

Kahve falında sezeryan görmek

Kahve falında sezeryan görmek şansının geri döneceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında sezeryan gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi meslektaşlarınızla paylaşmanız size rahatsızlık veren bazı konularla ilgili çözümleri arttırabilir.

Kahve falında sevmediğin bir kişiyi görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği kadını görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında sevmediğin biri tarafından öpülmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi sevmemek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğim insanı görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük seçtiğini görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seyyid görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir