AnaSayfa / Genel / Kahve falında sezeryan izi görmek

Kahve falında sezeryan izi görmek

Kahve falında sezeryan izi görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sezeryan izi gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında sezeryan izi görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında izmite gitmek bir sebeple işsiz kalınacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında boynunda iz görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde tırnak izi görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında karda ayak izi görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında dudak izi görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iz sürmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karda iz görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yolunun hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir