AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda ayak izi görmek

Kahve falında karda ayak izi görmek

Kahve falında karda ayak izi görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda ayak izi gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebileceğiniz, yeni kültürler tanıyabileceğiniz veya yeni yerler görebileceğiniz fırsatlar yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında karda ayak izleri görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında karda ayak izi görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına inanılır.

Kahve falında karda iz görmek güç ve kudret sahibi olacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarda ayak izi görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurda ayak izi görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu ayak izi görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına delalettir.

Kahve falında köpek ayak izi görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı ayak izi görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir