AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak izi görmek

Kahve falında dudak izi görmek

Kahve falında dudak izi görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında dudak izi gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlatırken zorlanmayacaksınız.

Kahve falında dudak izi görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında karda ayak izleri görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında izlendiğini görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin izlendiğini görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, günahlara rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yanık izi görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında fare ayak izi görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, şansının ve bahtının döneceğine işarettir.

Kahve falında bacakta iz görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kolda iz görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir