AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda iz görmek

Kahve falında boynunda iz görmek

Kahve falında boynunda iz görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, beden sağlığının zarar göreceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında boynunda iz gördüyseniz:

  • İyi yapılmış bir planınızın zamanlamasında sürpriz değişiklikler olabilir.

Kahve falında boynunda iz görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında ayak izleri görmek idealist davranacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına inanılır.

Kahve falında ayak izi takip etmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine delalet eder.

Kahve falında cin izi görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde tırnak izi görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, onlarla arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında büyük ayak izi görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ameliyat izleri görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir