AnaSayfa / Genel / Kahve falında izmite gitmek

Kahve falında izmite gitmek

Kahve falında izmite gitmek dertlerin günden güne daha da artacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, bereketin artacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya alamet eder.

Kahve falında izmite gitmek gördüyseniz:

  • Hızlandırılması ya da girişimde bulunulması gereken konular varsa, siz harekete geçmelisiniz.

Kahve falında izlandaya gitmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında izmite gitmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet eder.

Kahve falında izmire gitmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ameliyat dikiş izi görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yılan izleri görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda iz görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulur.

Kahve falında kurşun izi görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hırsızın ayak izlerini görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir