AnaSayfa / Genel / Kahve falında iz sürmek

Kahve falında iz sürmek

Kahve falında iz sürmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında iz sürmek gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinin yeniden yapılandırılmaya ihtiyacı var.

Kahve falında iz sürmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hırsızın ayak izlerini görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak izi görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tırnak izi görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, kötü sözler duylacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta iz görmek günden güne sorunlarının artacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına delalet eder.

Kahve falında ayak izi bırakmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda iz görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında dikiş izi görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir