AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş yaptığını görmek

Kahve falında dikiş yaptığını görmek

Kahve falında dikiş yaptığını görmek bunu da herkese ilan edeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş yaptığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren veya sevgi temalı ilişkilerin bazı çelişkili durumları kafanızı karıştırıyor olabilir.

Kahve falında dikiş iğnesi toplamak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah dikiş ipliği görmek sıhhat ve huzur bulacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında dikiş makinesinde dikiş dikmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dikiş diktirmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dikişli yara görmek alanında marka bir isim olacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında kendine dikiş atmak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında deriye dikiş atmak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir