AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş dikerken görmek

Kahve falında dikiş dikerken görmek

Kahve falında dikiş dikerken görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, gelişim içine girileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına alamet eder.

Kahve falında dikiş dikerken gördüyseniz:

  • Bazı konularda sıkıntılarınız varsa, dile getirmemenizde fayda var.

Kahve falında başkasının dikiş diktiğini görmek kısmetinizin açılacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş diktirmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini dikiş dikerken görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, gönlünce harcama yapmasına alamet eder.

Kahve falında ölünün dikiş diktiğini görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine yorulur.

Kahve falında birini dikiş dikerken görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin dikiş diktiğini görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, çektiği zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş diktiğini görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, beklenmedik kapıların açılmasına delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş dikerken görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir