AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda dikiş görmek

Kahve falında kolda dikiş görmek

Kahve falında kolda dikiş görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kolda dikiş gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında kolunda dikiş görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında koluna dikiş atıldığını görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kolda dikiş görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş öğrenmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işaret eder.

Kahve falında dikiş atıldığını görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına işarettir.

Kahve falında dikişli bacak görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde dikiş dikmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde dikiş görmek güzel günlerle tanışılacağına, çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir