AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerle uğraşmak

Kahve falında ölülerle uğraşmak

Kahve falında ölülerle uğraşmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, kötü sözler duyacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, kişinin yüzünün güleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölülerle uğraşmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Kahve falında ölülerle uğraşmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine inanılır.

Kahve falında hamur işleriyle uğraşmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sularla uğraşmak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalet eder.

Kahve falında tarımla uğraşmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çok başarılı işlere adım atacağına yorulur.

Kahve falında arabayla uğraşmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak ekmeğinin kesilmeyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak aile bireylerinin de çok sevineceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir