AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanlarla savaşmak

Kahve falında şeytanlarla savaşmak

Kahve falında şeytanlarla savaşmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, yönetici makamına oturacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, harama göz dikmeyeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeytanlarla savaşmak gördüyseniz:

  • Eski kalıplardan ya da bakış açısından kurtulmalı yeni bakış açıları geliştirmelisiniz.

Kahve falında şeytanlarla savaşmak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine inanılır.

Kahve falında şeytan savaşmak sıkıntıların büyüyeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanla savaşmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında firavunla savaşmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza rivayet eder.

Kahve falında askerde savaşmak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, şaşkın olacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla savaşmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işarettir.

Kahve falında cephede savaşmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına inanılır.

Kahve falında pkk savaşmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir