AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplanla savaşmak

Kahve falında kaplanla savaşmak

Kahve falında kaplanla savaşmak yokluk içine düşeceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kafa dinleyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çok kötü hissedileceğine yorulur.

Kahve falında kaplanla savaşmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kaplanla savaşmak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pkk savaşmak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yüzün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçarak savaşmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanlarla savaşmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvanlarla savaşmak tatsız günlerin geride bırakılacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde savaşmak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla savaşmak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta savaşmak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir