AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytana tükürmek

Kahve falında şeytana tükürmek

Kahve falında şeytana tükürmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında şeytana tükürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerde gelişmeler var.

Kahve falında şeytana tükürdüğünü görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanın yüzüne tükürmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına yorulur.

Kahve falında şeytana tükürmek kazancın yetmez olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalettir.

Kahve falında kafaya tükürmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında birine tükürmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında yılanın tükürdüğünü görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında et parçası tükürmek bazen fakirlik görüleceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan kan tükürmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir