AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanın ayak izini görmek

Kahve falında şeytanın ayak izini görmek

Kahve falında şeytanın ayak izini görmek hoşgörülü biri olunacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, işinden uzaklaşacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytanın ayak izini gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Kahve falında şeytanın ayak izini görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalettir.

Kahve falında kendi ayak izini görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, ancak yılmayacağına delalettir.

Kahve falında ayak izini görmek galibiyet kazanacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında hırsızın ayak izini görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında izin kağıdı görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işten izin almak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin izini kaybetmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir