AnaSayfa / Genel / Kahve falında izin kağıdı görmek

Kahve falında izin kağıdı görmek

Kahve falında izin kağıdı görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine inanılır.

Kahve falında izin kağıdı gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Kahve falında izin kağıdı görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla izine gitmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında birinin izini kaybetmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında askerden izine gelmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında izinsiz bir eve girmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ünleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında izinsiz evlenmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında patrondan izin almak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında izin vermek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir