AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak izini görmek

Kahve falında ayak izini görmek

Kahve falında ayak izini görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, daha sık bir araya geleceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak izini gördüyseniz:

  • Bazı önemli konulara gereken dikkati vermediğinizi fark edebilirsiniz.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi ayak izini görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında hırsızın ayak izini görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında ayak izini görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kolaylık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında şeytanın ayak izini görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında izinsiz bir eve girmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında askerden izine gelmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında izine gitmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir