AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin izini kaybetmek

Kahve falında birinin izini kaybetmek

Kahve falında birinin izini kaybetmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rahat edeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin izini kaybetmek gördüyseniz:

  • Ay sonuna doğru ilk bakışta son derece güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Kahve falında birinin izini kaybetmek iş ve mekan değiştireceğine, iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hırsızın ayak izini görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında izinsiz bir şey almak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında izine gitmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında izinsiz evlenmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına inanılır.

Kahve falında iş yerinden izin almak sorunlarından kurtulacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında izin vermek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında izin vermemek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir