AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ayak izini görmek

Kahve falında kendi ayak izini görmek

Kahve falında kendi ayak izini görmek büyük zararlar getireceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, hayatının yolunda gideceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kişinin yaşamının değişeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi ayak izini gördüyseniz:

  • Belki ani verilmiş bazı kararlar sonuç olarak lehinize dönebilir.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek kafasının sakinleşeceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi ayak izini görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak izini görmek hayırlı kapıların açılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanın ayak izini görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet eder.

Kahve falında hırsızın ayak izini görmek canının sağ olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına delalet eder.

Kahve falında izin vermek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Kahve falında izin almak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında izinsiz para almak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir