AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırsızın ayak izini görmek

Kahve falında hırsızın ayak izini görmek

Kahve falında hırsızın ayak izini görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, isteklerine kavuşacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında hırsızın ayak izini gördüyseniz:

  • Duygularınızı belli etmeme konusundaki ısrarlarınız aşırıya kaçıyor.

Kahve falında hırsızın ayak izini görmek rahat bir döneme girileceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak izini görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında şeytanın ayak izini görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi ayak izini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin ayak izini görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında izinsiz bir şey almak mutluluk gözyaşı dökeceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla izine gitmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine alamet eder.

Kahve falında izinsiz eve girmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir