AnaSayfa / Genel / Kahve falında cin tarafından ısırılmak

Kahve falında cin tarafından ısırılmak

Kahve falında cin tarafından ısırılmak kişinin fena halde yanılacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, esenleyeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında cin tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere direk olarak karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Kahve falında cin tarafından ısırılmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvan tarafından ısırıldığını görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baba tarafından ısırılmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, süzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan tarafından ısırılmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bir hayvan tarafından ısırılmak her geçen gün başarıların artacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında at tarafından ısırılmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir