AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı sesi duymak

Kahve falında ayı sesi duymak

Kahve falında ayı sesi duymak bir süre sıkıntı çekeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı sesi duymak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı sorunlara beklenmedik çözümler getirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ayı sesi duymak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında üç harflinin sesini duymak yeni bir şehre yerleşileceğine, hayırlı terfiler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıç sesi duymak ömrün uzun olmasına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına rivayet eder.

Kahve falında demir sesi duymak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesler duymak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alarm sesi duymak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine delalet eder.

Kahve falında ölülerin sesini duymak kolaylığa kavuşacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide kuran sesi duymak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir