AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide kuran sesi duymak

Kahve falında camide kuran sesi duymak

Kahve falında camide kuran sesi duymak zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında camide kuran sesi duymak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamamanız yolunda giden şeyleri aksatabilir.

Kahve falında camide kuran sesi duymak köşeye sıkıştıracağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına işarettir.

Kahve falında camiden ezan sesi duymak rahat ve huzurlu olunacağına, maddi durumun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında camide ezan sesi duymak ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, işlerinin ters gideceğine alamet eder.

Kahve falında kuran sesi duymak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında camiden kuran almak kazancının sağlam ve sabit olacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir