AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerin sesini duymak

Kahve falında ölülerin sesini duymak

Kahve falında ölülerin sesini duymak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölülerin sesini duymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Kahve falında ölüden ses duymak çok büyük üzüntüler duyacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalet eder.

Kahve falında ölü insanın sesini duymak muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölülerin sesini duymak olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü bir insanın sesini duymak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak yeni bir ortama girileceğine, atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü sesi duymak uzun sohbetler edeceğine, mali olarak küçüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü babanın sesini duymak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün sesini duymak yaşanan ayrılıkların biteceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir