AnaSayfa / Genel / Kahve falında yunusa dokunmak

Kahve falında yunusa dokunmak

Kahve falında yunusa dokunmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına rivayet eder.

Kahve falında yunusa dokunmak gördüyseniz:

  • Engellere odaklanan kişilerden uzak durup, olayların aydınlanmasını bekleyin.

Kahve falında yunusa dokunmak kulluk derecesinin artmasına, başkasının hakkına göz dikileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü yunus balığı görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde yunus görmek yakında hedefine ulaşacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yunus balığına sarılmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birçok yunus balığı görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzda yunus görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yunus balığını görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru yunus balığı görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir