AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyhini ağlarken görmek

Kahve falında şeyhini ağlarken görmek

Kahve falında şeyhini ağlarken görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında şeyhini ağlarken gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında şeyhini ağlarken görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeyh abdulkadir geylaniyi görmek büyük hatalar yapacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine delalettir.

Kahve falında şeyhini ölmüş görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeyh türbesi görmek çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet eder.

Kahve falında şeyhine sarılmak yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kadın şeyh görmek borçlarının çoğalacağına, onlar sayesinde kalkınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeyh görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arap şeyh görmek birikmiş parasının olacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir