AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevr mağarası görmek

Kahve falında sevr mağarası görmek

Kahve falında sevr mağarası görmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevr mağarası gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmamalısınız.

Kahve falında sevr mağarası görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz mağarası görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini mağarada görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mağarada balık görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında mağarada yılan görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağaraya inmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mağara görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mağarada altın bulmak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir