AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağaraya inmek

Kahve falında mağaraya inmek

Kahve falında mağaraya inmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hayırlı haberler duyacağına, onun her zaman başında olacağına alamet eder.

Kahve falında mağaraya inmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında mağaraya inmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mağara içinde su görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mağaradan çıkmak insanlığıyla herkese örnek olacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz mağarası görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz mağara görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalettir.

Kahve falında mağarada saklanmak şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mağarada altın bulmak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, küs arkadaşların barışacağına delalet eder.

Kahve falında mağara girişi görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir