AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağarada balık görmek

Kahve falında mağarada balık görmek

Kahve falında mağarada balık görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mağarada balık gördüyseniz:

  • İmajınızı veya kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayacak örnek işler ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında mağarada balık görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında mağaradan çıkmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında dağda mağara görmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına delalettir.

Kahve falında aydınlık mağara görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında tarihi mağara görmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini mağarada görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, hem moral hem de çareler bulacağına alamet eder.

Kahve falında mağaraya düşmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mağara ev görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir