AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağarada yılan görmek

Kahve falında mağarada yılan görmek

Kahve falında mağarada yılan görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, tartışmaların son bulacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalet eder.

Kahve falında mağarada yılan gördüyseniz:

  • Fark yaratma şansınız var.

Kahve falında mağarada yılan görmek çocuk sahibi olunacağına, başının belaya girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mağara ev görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mağaradan geçmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, maddi durumun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağarada namaz kılmak anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mağaraya kaçmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında mağarada göl görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında mağarada olduğunu görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mağara kapısı görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir