AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği biriyle tartışmak

Kahve falında sevmediği biriyle tartışmak

Kahve falında sevmediği biriyle tartışmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, ailesini utandırmayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediği biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olayların ya da istenmeyen değişikliklerin sizi durdurmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında sevmediğim biriyle tartışmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediği biriyle tartışmak yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle tartışmak mallarının ve kazancının çoğalacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına işaret eder.

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, gelişmelerin olacağına alamet eder.

Kahve falında şeytanla tartışmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanıyla tartışmak sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birisiyle tartışmak çok büyük bir şok yaşayacağına, büyük hatalar yapacağına inanılır.

Kahve falında komşuyla tartışmak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir