AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babayla tartışmak

Kahve falında anne babayla tartışmak

Kahve falında anne babayla tartışmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anne babayla tartışmak gördüyseniz:

  • Sizin dışınızda gelişen aksamalara karşı da toleranslı olmalısınız.

Kahve falında anne babayla tartışmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babayla tartışmak insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına tabir olunur.

Kahve falında babayla kavga etmek tartışmak rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babasıyla tartışmak değer göreceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babasıyla tartışmak bereketli işlere gireceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayla tartışmak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, hem yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasıyla tartışmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babayla tartışmak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir