AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğim biriyle tartışmak

Kahve falında sevmediğim biriyle tartışmak

Kahve falında sevmediğim biriyle tartışmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, dertlerin günden güne artacağına, işinin başından ayrılmayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğim biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle karşılaşma veya yeni şeyler deneme olanağı sağlayabilecek eğlenceli aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında sevmediğim biriyle tartışmak hayatının düzene gireceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, hastalığın biteceğine inanılır.

Kahve falında sevmediği biriyle tartışmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğin biriyle tartışmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında okul müdürüyle tartışmak işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarıyla tartışmak daha rahat para kazanacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında nişanlısıyla tartışmak maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşınla tartışmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, üzüntülerin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir