AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin birini dövdüğünü görmek

Kahve falında sevmediğin birini dövdüğünü görmek

Kahve falında sevmediğin birini dövdüğünü görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin birini dövdüğünü gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişiler için normalin dışında şeyler yapabilirsiniz.

Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğim birini dövmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği birini dövmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevmediğin birini dövdüğünü görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin bir erkeği görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir kişiyi görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulur.

Kahve falında kelımeı sehadet getırmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir