AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek

Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek

Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine yorulur.

Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Kahve falında hiç sevmediğin birini dövmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Kahve falında hiç sevmediğin arkadaşını görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hiç sevmediğin birini görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına yorulur.

Kahve falında hiç sevmediği birini görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediği birini dövmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediğin birini dövdüğünü görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğim birini dövmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir