AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin bir erkeği görmek

Kahve falında sevmediğin bir erkeği görmek

Kahve falında sevmediğin bir erkeği görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, amacına ulaşacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin bir erkeği gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmek yerine gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında seven erkek görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlenmek zarara gireceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir erkek görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir erkek görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin bir erkekle evlendiğini görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında seni seven erkeği görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sezeryanla erkek bebek doğurmak işlerinde başarı elde edeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediği bir erkekle evlendiğini görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir