AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği bir kişiyi görmek

Kahve falında sevmediği bir kişiyi görmek

Kahve falında sevmediği bir kişiyi görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir kişiyi gördüyseniz:

  • Elinizdeki işler sizi heyecanlandırmıyorsa, siz bir şeyler ekleyerek heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında beni seven kişiyi görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, toplum için faydalı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin kişi görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında seni seven kişiyi görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği kişiyle kavga etmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği kişiyi görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediği kişiyle evlenmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğim kişileri görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir