AnaSayfa / Genel / Kahve falında vedalaşırken ağlamak

Kahve falında vedalaşırken ağlamak

Kahve falında vedalaşırken ağlamak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vedalaşırken ağlamak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Kahve falında ağlamak vedalaşmak o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında vedalaşırken ağlamak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşlarıyla vedalaşmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle vedalaşmak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabalarla vedalaşmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiklerinle vedalaşmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanlarla vedalaşmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir