AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine veda etmek

Kahve falında birine veda etmek

Kahve falında birine veda etmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, önemli işlere imza atacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamet eder.

Kahve falında birine veda etmek gördüyseniz:

  • Halledilmesi veya düzeltilmesi gereken konuların farkındasınız ya da farkına varabilirsiniz.

Kahve falında babayla vedalaşmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşla vedalaşmak girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına inanılır.

Kahve falında eşiyle vedalaşmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle vedalaşmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle vedalaşmak sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında veda hutbesi görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında askerle vedalaşmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kısmetinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneye veda etmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir