AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle uzanmak

Kahve falında sevgiliyle uzanmak

Kahve falında sevgiliyle uzanmak kişinin evlatlarının artacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, yarınlara bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle uzanmak gördüyseniz:

  • Hayat size bazı zevkli sürprizler hazırlıyor.

Kahve falında eski sevgiliyle uzanmak kalp kırıklığına neden olacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle uzanmak hayırlı bir yola çıkılacağına, hem yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle yatakta uzanmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında taşa uzanmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında mezar üzerine uzanmak hem de iş hayatına yansıyacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çimenlerde uzanmak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında plajda uzanmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak atılan adımların zorluk yaratacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir