AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle uzanmak

Kahve falında eski sevgiliyle uzanmak

Kahve falında eski sevgiliyle uzanmak dertlerin aşılacağına, talihin yüzlerine güleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, duygularının karşılık göreceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle uzanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bağlayıcı sözler verilebilir veya hayatınızı istikrarlı hale getirme şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle uzanmak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle yatakta uzanmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle uzanmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üzerinde uzanmak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle uzanmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüstü uzanmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizine uzanmak falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında toprağa uzanmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir