AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik içinde uzanmak

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşilliklere uzanmak çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına yorulur.

Kahve falında yeşilliğe uzanmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında kanepeye uzanmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, iyi şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumda uzanmak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında dize uzanmak şöhretli biri olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında plajda uzanmak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda uzanmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, zarar göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir