AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle yatakta uzanmak

Kahve falında sevgiliyle yatakta uzanmak

Kahve falında sevgiliyle yatakta uzanmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle yatakta uzanmak gördüyseniz:

  • Artık daha fazla bağlayıcı söz vermenizde fayda var.

Kahve falında sevgiliyle yatakta uzanmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulur.

Kahve falında yatağa uzanmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına inanılır.

Kahve falında yatakta uzandığını görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yatakta uzanmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle yatağa uzanmak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakda uzanmak sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızla aynı yatakta uzanmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle uzanmak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir