AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üzerine uzanmak

Kahve falında mezar üzerine uzanmak

Kahve falında mezar üzerine uzanmak büyük adımlar atacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, yenileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, çok sevileceğine, doğru haber almaya tabir olunur.

Kahve falında mezar üzerine uzanmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta uzanmak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda uzanmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstüne uzanmak kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara uzanmak umutsuz olacağına, üzüleceğine, günahkâr olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerine uzanmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa uzanmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına yorulur.

Kahve falında çimlere uzanmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yan yana uzanmak stresinin çoğalacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir