AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşa uzanmak

Kahve falında taşa uzanmak

Kahve falında taşa uzanmak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında taşa uzanmak gördüyseniz:

  • Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir.

Kahve falında taşa uzanmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimenlerde uzanmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolda uzanmak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yere uzanmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kirli işlere bulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta uzanmak hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sahilde uzanmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yatakta uzanmak kederinin dağılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle yan yana uzanmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir