AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimenlerde uzanmak

Kahve falında çimenlerde uzanmak

Kahve falında çimenlerde uzanmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, modern insanlarla tanışılacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çimenlerde uzanmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar yeni fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında çimenlikte uzanmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çimende uzanmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında çimenlere uzanmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında çimenliğe uzanmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimenlerde uzanmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle uzanmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında kucağına uzanmak hanesine güneş doğacağına, yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa uzanmak mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, zorluklarının biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir