AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak

Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak

Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Son derece huzurlu bir ilişkinin temelini atmanız mümkündür.

Kahve falında sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, çok büyük bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğine sımsıkı sarılmak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına rivayet eder.

Kahve falında sımsıkı sarıldığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sımsıkı sarılmak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında birisine sımsıkı sarılmak hak yoluna döneceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında bir erkeğe sımsıkı sarılmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye sımsıkı sarılmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine sımsıkı sarılmak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir